STARDUST™

..brez dlake na jajcih..

povej na glas, pizda stara

objavil stardust, 26. January 2008

v teh dneh, kot da zivim v kaslju. v pljucih hrope, kot da se v njih fukarijo misi in imajo orgije zaradi odkritja fermentiranega sira. tisto, kar zjutraj prileze iz pljuc, je, kot da bi s posebnimi FX snemali novega osmega potnika. vedno malo podrezam v vso to jebeno sluz, ce je slucajno kaj zivega v njej…

ergo, kasljam in sem pljucnica na dveh nogah. kasljam, bentim, pljuvam v smeri kurcevih ljudi.

za koji kurac bi sel k svojemu osebnemu zdravniku na drugi konec slovenije, ce lahko pomaga kaj iz lekarne.

grem v lekarno. notri seveda pol sveta, vsi pateticni, vsi se smilijo sami sebi. vsak ponizno caka na svojo dozo kemije.

pred mano prasica v crkovino odeta. torej, v krzneni plasc. ker sem mnenja, da je edina, ki potrebuje krzno, lisica osebno, vzamem krulo starikavo na piko. jo ocenim. stara tam okoli 55 let, njen cas je ze davno minil in tudi na debelo namalan makeup in skrbno izbran klobucek ne pretenta vec nikogar. in prisluhnem pogovorcku, ki ga je imela z lekarniskim osebjem.

se skloni kuzla naprej in zarotnisko, tiho naroci: “kondome bi imela…

lekarnarica slabo slisi, priporocam ji kapljice za uho: “kuko ste rekla??…

crkovina ponovi, v sepetu: “kon-do-me…

magistri farmacije potegne. rutinsko zacne vleci pisane skatlice iz predala. smrdljivka stara se ustrasi, da bo kdo videl, kaj kupuje, zato takoj zbira ponujene ji skatlice in jih kopici nekam pod dlake.

babura mi gre na kurac in imam svoj dan. pa se zaderem, krepko na glas: “kar tiste kondome z okusom po bananah vzami! fertilna sicer ze dolgo vec nisi, ampak, ce das protezo ven in si obrijes te nemarne dlake po telesu, potem mogoce kaksnega slabovidnega se pretentas…

lekarnarica v smeh, kosmatinka pa rdeca kot semafor brez besed in kondomov odvihrala ven iz lekarne.

da ji jebem mater krvavo…

in se pripis: ja, se vedno kasljam. in ne povezujte s cigareti. v zivljenju nisem niti enkrat potegnil. cigaretnega dima. :-p

 1. tejkla je napisal,

  mogoče bi ga pa moral. dim , mislim.ostalo pri pljučnici ne pomaga,heh.kvečemu lakoto poteši, če maš mejhen želodec.za kuzlo ti pa skor ne verjamem,heh.čeprou si je ziher zaslužla.btw,če pa rabiš kej močnejšga, na receptek pa povej.heh.mamo. :)

 2. Levinja je napisal,

  Joj stari,šanso si mel ,da prasici stari pljuneš tisto sluz v krzno,pa si zajebal.Če ti je sluza zmanjkalo oprostim,drugače skregana.Preklete kokle krznene!

 3. Levinja je napisal,

  Aja.ps. z željami na čimprejšnje okrevanje :)

 4. Pikoleta je napisal,

  Režim se k ubrisana. Ampak ti ne ne verjamem čist. Čeprov vem, da si taka mala zloba včas. :D
  Faconar. Upam, da si že kej bolš.

 5. stardust je napisal,

  @tejkla, pikoleta: tako zelo neverjetno? ne maram kosmatink, ki so kosmate po tuji krivdi in smrti. in ker s tem, da prasici polijem krzno s kaksno jedko zadevo, ne resim nicesar, zato prasice udarim tam, kjer jih najbolj boli. na njihov usran ego. zelo uspesno. besede ubijajo. tako zelo neverjetno?

  @levinja: bolje je. hvala. brez tebe mi ne bi uspelo :)

 6. tejkla je napisal,

  jah, precej neverjetno,predvsem pa pogumno.eni si to rolamo po glavi , ti pa poveš na glas. :)dobr da te ni s kakšno vujtonovo torbico usekala,heh.al pa s prada šolni direkt u čelo.to spada zraven , se mi zdi ;)

 7. stardust je napisal,

  @tejkla: povem na glas? poglej zgoraj, kaj pise pod STARDUST™… :)

 8. prpa je napisal,

  Le kje sem jaz, ko ti okoli hodiš?:) Bi vse dni poscana od smeha domov hodila.

 9. stardust je napisal,

  @prpa: ce bi hodila naokoli primerno kosmata, potem ne bi bile dlake samo uscane… :)

 10. Arnulf je napisal,

  ….. Jaz imam pa usnjene čevlje… Če bi se mi na cesti (ali lekarni ali kurbenhausu ali na pol poti na Mars) približal na tak način, bi jih po vsej verjetnosti pobliže spoznal…. ;)
  Glede “magistre” pa dvomim, da se je smejala…

  LP

  Arni

 11. Arnulf je napisal,

  …sploh pa ne vem, kaj te je razpizdilo:
  a) To, da je stara?
  b) To, da se je oblekla letom “neprimerno”?
  c) To, da nosi krzno?
  d) To, da jo je bilo sram kupit kondome (btw: pošli v lekarno svojo mamo, pa bomo videli, kako naglas se bo drla, da hoče kondome)

 12. stardust je napisal,

  @arnulf: brez skrbi, verjami, da v tem primeru jaz osebno ne bi potegnil kratke. naj bo dosti namig – krav maga. :)

  nadalje: izberem c). take sankcioniram. posteno. in brezkompromisno. kar se pa usnja tice. tudi jaz. stranski produkt. kravica daje mleko, nato umre za meso. ki ga jem. usnje ostane. tu je razlika.

  kar se pa tice moje mame – od kar pomnim, je bilo doma obilica kondomov, pa naj jih je prinesel oce, mama, brat ali sestra. ali jaz. in res ni vazno bilo, ali smo jih prinesli iz lekarne, trgovine, bencinske crpalke. ceprav – mimogrede – starsa seksata brez kondomov. :) ker pa je mama moja uglajena gospa in dama s stilom ter visokim nivojem – nisem se je slisal povzdigniti glas. pac prirojena aristokracija. hladno in zviska obvladuje svet okoli sebe. in to se nam – otrokom – tudi krepko pozna. zato, ker vedno zmagamo.

 13. red_star je napisal,

  jooooj, kako me je tole nasmejalo :)
  “fertilna sicer ze dolgo vec nisi” – hahaha.. pa si ji res tocno to rekel? Na njenem mestu bi se cist razpizdila. In bi ti tako nazaj zabila, da bi ti zaprla usta.. Ampak ona je sla ponizno ven. In zmaga je (spet) tvoja. Cestitam :)
  dober si!
  *

 14. stardust je napisal,

  @red star: MENI zaprla usta? in KAJ bi mi natancno rekla? da ti povem, kaksen bi bil moj odgovor – v trenutku… ;)

Razpizdi se tudi ti