STARDUST™

..brez dlake na jajcih..

nov slogan neumnih avanturistov

objavil stardust, 6. July 2008

vemo, da so se nekateri osebki vozackali po savi sem in tja kljub prepovedi, brez zascitnih jopicev, kljub temu, da so vedeli, kako nevarna so prelivna polja (princip horizontalnega vodnega mlina), da ne govorimo o tem, da so se fijakali na lastno pest, torej na crno, bi lahko v slavo neumnosti in nepremisljenosti vseh sprejeli nov slogan: SAVA JE NASA – MI SMO SAVINI!

brezcutno? ne bi rekel. dejstva govorijo zase. in dokler bodo vsevedni avanturisteki mislili, da zmorejo prav vse in da imajo prav povsod in vedno, naj se ne cmizdrijo, ko se kaj ne izide. ne, ni bilo prvic. in zadnjic najbrz tudi ne.

 1. Luka je napisal,

  Bravo ! :>

 2. Gregor Barič je napisal,

  Hm. Vem, da ni in ne more biti izgovor za neumno početje, ampak mi je prišlo na uho, da so dotični osebki zaradi tistodnevnih številnih dogodkov (prevzemov, podelitev ipd), imeli kar nekaj OH v sebi. Vsi pa vemo, kako smo hrabri in pametni, ko ga kak kozarček zvrnemo vase. Če ga sam kdaj zvrnem se zlijem v posteljo, oni so se pa žal, dobesedno v Savo….

 3. Gaj je napisal,

  Predvidevam, da si mislil na C2H5OH.
  Drugače pa res delajo takšen bum glede nesreče z žalnimi sejami, dvema tednoma eksluzivnih novic v medijih in podobno – samo zato, ker so bili politiki?!?. Ne verjamem, da bi se o 13 navadnih smrtnikih toliko poročalo. Koliko se drugih stvari dogaja, pa le redki (svet, preverjeno, vest) poročajo o njih.
  Ne maram kronike. PIKA.

 4. tejkla je napisal,

  jah,so pač moral bit zadnji k so se pelal po tistem delu Save.definitivno jim je to ratal, če odštejemo reševalne ekipe.

 5. prpa je napisal,

  Dobro da te preberem sem in tja in vidim, da nisem edina brezsrčna prasica.

Razpizdi se tudi ti