STARDUST™

..brez dlake na jajcih..

neumnost in napuh

objavil stardust, 18. September 2007

svasta picka rodi. se posebej pa mi je vsec, da so taksni izrodki v zivljenju ustrezno sankcionirani. ;)

na bencinski, tankam, stresam zadnje € v tank. se vehementno pripelje neka prasica, vsa wannabe lepa. krasen avto, metalik modra honda accord. ona ven. dekolte do popka, minica do pizde. seveda je blont in mislim, da ji je ustnice in joske popravil kak silikon wunder. pristopiclja ven kot neka lutkica, vmes preverja, ali jo vsi vidijo. odsetka v petkah do rokavick, da si ja ne bo umazala rocic svojih, negovanih z kaj jaz vem koji kurac od kreme iz zmletih telecjih zarodkov.

okej, ona bi tankala. slutim prihajajoco katastrofo, glede na to, da je za odpiranje pokrovcka porabila kaksne tri minute in si ob tem skurila vsaj polovico nevronov v njenih tako imenovanih mozganckih.

in vzame v rocico svojo orokaviceno prvo pistolo za gorivo, ki jo doseze. ker ima moder avto, se ji najverjetneje zazdi, da bi lahko tankala iz zelene pistole. in namesti, stisne in gleda naokoli. 10 litrov, 20 litrov, 30 litrov in tako dalje.. opala, picka gre na polno. seveda vmes, medtem ko mirno tecejo litri goriva iz zelene pistole v moder avto, preveri, ali je se lepa, ali se sminka drzi tam, kjer mora in ali lak za lase opravlja svojo nalogo, drzati laske na puhli glavi.

ker se mi presenetljivo ne mudi, se postavim v blizini, da vidim, kaksen bo epilog te burleske. ker slucajno, za razliko od blontne picke z mozgani amebe, vem, kaj pomeni oznaka i-ctdi na repu njenega avtomobila.

pickica se vrne, se enkrat preveri okolico in sebe, ter se spravi v avto. obrne kljuc in avto po nekaj obratih zacne zelo sumljivo zavijati. seveda bo poizkusila se nekajkrat, avto se cedalje bolj cudno obnasa, dokler se ne ustrasim, da bomo zaradi nje vsi zleteli v zrak. :)

prasica postaja obupana, zato ji malce hudobno potrkam na okno in ji svetujem, da naj poklice servis. neumno pogleda, seveda ji nic ni jasno, pa ji povem, da je v avto, katerega poganja dieselsko gorivo, do roba napolnila z neosvincenim bencinom. in da ne bo slo drugam, kot na vlecno vozilo.

zacne javkati in stokati, pa vendarle podvomim, da sploh ve, kaksna je razlika v pogonskem gorivu. pa saj to ni moj problem, drzi?

in ce ste se vprasali, ali bi jo lahko prej ustavil ter ji povedal, da pocne hudo neumnost? ja. lahko bi. komot bi lahko ji takoj povedal in preprecil hudo poskodbo vozila. ampak – zakaj bi? neumnost in napuh morata biti kaznovana.

 1. Matjaž je napisal,

  to mi deli!!! jaz ji tudi ne bi povedal.. oziroma nekje na sredini bi ji namignil toliko, da bi skapirala nekje do polnega tanka ;)

 2. sekundek je napisal,

  Ne predstavljam si sebe, ko sem 15 minut hodil okoli avta in iskal ta prekleta vratca. Nič čudnega, odpreti je treba vrata v kabino, da se ti naslikajo tudi tista za gorivo. Seveda sem skoraj izpadel budala, ko sem vprašal tankmajstra, če mogoče ve. Pa je bil isti debilko.

 3. stardust je napisal,

  @matjaz: torej si ti boljsa dusica kakor jaz. jaz sem cakal, dokler ni zaribala masine :D in, hvala za dodajanje med tvoje linke :)

  @sekundek: vseeno pa ne bi tocil bencina v dizla, ali? how low can you go? :)

 4. Tanja je napisal,

  Joj, prejoj, baba butasta! Meče slabo luč na ves ženski spol za volanom! Grrrrrr…! Rajš ne vem kak se pol na cesti obnaša, verjetn več časa zapravi za gledanje sebe v vzvratnem ogledalu kot kaj drugega…. :(

  p.s. Prahec, zelo zanimiv blog! Toliko kletvic na enem mestu ne vidiš vsak dan, hehe, :D

 5. stardust je napisal,

  @tanja: sem glih se pogovarjal s prijateljico, pravi, da skorajda malo prevec svinjam… i wonder…

 6. Gaj je napisal,

  Tudi moškim z veliko prevoženimi kilometri in svojem avtu se zgodi, da primejo za napačno ročko. Fora je, da po tistem plunku bencina in ugasnjenem avtu, največjo bedarijo nardijo na servisu. Bencin namreč pumpajo čez motor, ko pumpa ne potegne več, pa direktno iz rezervoarja. Na koncu te vprašajo, če ti menjajo filter v motorju.

 7. stardust je napisal,

  @gaj: ne vem, kaksne servise ti poznas.. sicer pa, malo vec pozornosti, pa bi vsega tega ne bilo.. :)

 8. Gaj je napisal,

  Najverjetneje najbližji pooblaščen ni nujno dovolj dober. :)

 9. stardust je napisal,

  @gaj: res je. ni nujno :)

 10. rok je napisal,

  tole je offtopic. kaj je treba naredit za ogled postov pod passwordom? verjetno so samo za posvečene, ampak probat ni greh. blog je pa eden boljših.

  ps: če bo odgovor v stilu: “odtipkajte pravilen password”, dont’ bother.

  lp

 11. stardust je napisal,

  @rok: pravilno sklepas, kar je pod geslom, pa je res samo za nekoga. in tisti nekdo dobro pozna geslo, ki se ga ne da uganiti. zaklenjene stvari ostajajo zaklenjene. ;)

  hvala sicer za kompliment za dober blog, pisem pac, kot zelim in se ne ustavljam, da bi razmislil, ali je lepo ali ne. kljub temu, da je res nekaj postov zaklenjenih, sem preprican, da bos ob tistih odprtih nasel dovolj zanimivega branja ali pa sranja, kakor zelis :)

  zmotil si se le pri eni stvari. nikoli ne bi napisal “odtipkajte password”. jaz namrec ne vikam neznancev ;)

 12. izis je napisal,

  Nadoknajam zamujeno.. ampak.. dragi moj sardust precednik – MEDTEM VEJICA KO?????

  jezus kristus, pa ne se ti!!!!!

 13. stardust je napisal,

  @izis: oprostite, kje pa je to?? in ti bom dal “sardust” po riti.. dislektik babji… :)

 14. izis je napisal,

  Ja, sedaj se pa delaj, ko si popravil ja!!!!!
  vejica, ki pride med medtem in ko ni tiskarski skrat! Sardust namesto stardust pa JE!!!! Disleksik my ass :)

 15. Centrifuzija je napisal,

  Sem prebrala in moram reči, da se mi baba kar malo smili. No, pa njen dec, ki mu je očitno zjebala mašino, tudi. Sicer sem pa nekoč (kmalu po opravljenem izpitu) tudi jaz vzela mamin avto in me je zaskrbelo, ko se je nekje pri Brniku vžgala rdeča lučka. Šla sem tankat in res nisem vedela, katera ročka je prava. Vedala sem, da ni diesel, več pa ne. Ko sem naštudirala neuporabna navodila za uporabo, sem naredila še budalo iz sebe in povprašala strička v modrem kombinezonu za nasvet. A jebiga, vsi se učimo.

 16. stardust je napisal,

  @centrifuzija: kdor vprasa za nasvet, je neumen 5 minut. kdor ne vprasa in trmoglavi po svoje, je neumen vse zivljenje…

 17. win64 je napisal,

  centrifuzija,
  sej če veš da ni dizel, pa daš 98 namesto 95 al obratno, bo avto še zmerm delu

 18. stardust je napisal,

  @win64: ce le ni osvincen :)

 19. mr. superman master of all primortial soup and ceo of subheaven enterprises je napisal,

  tole je pa bomba

 20. Ginko je napisal,

  Tako je prav:D

Razpizdi se tudi ti