STARDUST™

..brez dlake na jajcih..

urosa za precednika™

objavil stardust, 10. October 2007

berem urosev blog. in opazam, da je tale fanticek s titovko na bucki dalec najboljsi kandidat za precednika™ slovenije.

gledam ga, vsega ponosnega, kako stoji zazrt v svetlo prihodnost, ozarjen ob ognju, ki simbolizira toplino in varnost. kar voham disec kostanj, s katerim bo bodoci precednik™ uros nahranil lacne ljudi. vojne bodo prenehale, svet bo postal lep in cist, volkovi bodo mirno spali, objeti z ovcicami. vse zaradi njega, idealnega kandidata za castno funkcijo precednika™ prelepe podalpske drzavice v obliki kure.

zakaj je uros boljsi od do zdaj znanih kandidatov?

argumentiram. pod zaporednimi stevilkami kandidatov na listi.

1. MitjaG versus UROS
moj kandidat se smeji. ali vsaj nasmiha. mogoce celo posmehuje. a vendar ne stiska tako ustnic skupaj, kot protikandidat stevilka 1, kateri sam zase pravi, da bo resen precednik™. koji kurac rabimo resnost v tej zajebani drzavi, v kateri nam gre cedalje bolj na jok ali vsaj na kozlanje? volite urosa!

2. ZmagoJ versus UROS
moj kandidat ima v roki zastavo. simbol slovenstva. protikandidat najverjetneje skriva noz. moj kandidat je v ogenj vrgel samo drva. protikandidat bi v ogenj vrgel granato. moj kandidat ima plemenito srce. protikandidat pa ima tak priimek. volite urosa!

3. DarkoK versus UROS
mojega kandidata pozna vec ljudi, je priljubljen, cenjen in zgleden pionir. protikandidata pozna samo njegova mama, pa se tista se ga ne spomni dobro. volite urosa!

4. MonikaP versus UROS
moj kandidat je pokoncen moski z vizijo in zdravimi zobmi. protikandidatka je stara koklja pod oznako quenty sixty s protezo in smesnim priimkom. volite urosa!

5. ElenaP versus UROS
moj kandidat ima – oprostite – dve zdravi nogi in bi lahko kot tak pregledal castno ceto republike slovenije. protikandidatki tega najbrz ne bi uspelo, ker jo imam na sumu, da bi ji na rdeci preprogi crknil vozicek. volite urosa!

6. AlojzP versus UROS
moj kandidat ni cebelar. ni pilot. ne igra orglic na ljudskih veselicah. in nima bogabojece zene, ki bi videla osrednji smisel zivljenja v vlaganju kislih kumarc. ampak prav tako moj kandidat ne prdi na veliko, nima pohotnega pogleda, rumene kratke bradice in priceske v stilu donalda trumpa. volite urosa!

7. DaniloT versus UROS
moj kandidat ima podobno kot protikandidat zasanjan pogled. ampak za razliko od njega moj kandidat gleda v oci, ne mimo. moj kandidat ne bo spizdil v tujino, ce se bo doma kaj zalomilo. in moj kandidat nima tuje crke v priimku. volite urosa!

moj kandidat – uros gruber. z geslom: slabse ne more biti…

 1. vladka je napisal,

  Ej Stardusty, a je tale Uroš še samski? Ker jst bi bla pa prva dama ker je pobč ful kjut. Se lahko naučim tud vlagat kumarce. LP, Vladka

 2. uros je napisal,

  @vladka: em nisem, ena izmed prisotnih na fotkanju je moja žena, lahko pogledaš še zakulisje vsega, ki je danes objavljeno.

 3. vladka je napisal,

  Uroš, bom pa jst druga dama! :) LP, Vladka

 4. stardust je napisal,

  @vladka: a ti to kar tako po internetu gledas slike tipckov in kandidiras? :) hja, glede na to, da poznam urosevo soprogo, mislim, da niti eno samo bitje nima konkurence. :) vsaj ne v urosevih oceh ;) tako da je mesto druge dame tudi oddano. in tretje, cetrte in pete. mu zena kar zadosca :) razen tega pa, namig, vladka, gospa gruber obvlada tudi borilne vescine, od crnega pasu tretji dan do crnega spodnjega perila.. :) now beat this :) sicer pa lustkano ime, vladka. starsi so te imeli radi! :))
  @uros: saj ves, slabse ne more biti :) go for it! :)

 5. stardust je napisal,

  @vladka: aja – stardustY? pomanjsevalnice ubijajo…

 6. sekundek je napisal,

  @stardust: hja pomanjsevalnice. Tako ves kaksno je moje mnenje. :D

 7. stardust je napisal,

  @sekundek: ko bos pa sekund, se pa javi. do takrat bos imel pri svojem imenu tudi -ek! je to jasno? pa prav prijeten pozdravcek ti posilja stardustek ;)

 8. sekundek je napisal,

  :D :D :D

 9. Tanja je napisal,

  Odlični argumenti!!! LOL :D in super objava(-ica)! ;) ;)

 10. Lucija je napisal,

  Odlicno, Zaprasena zvezda! Primerjave, da gate trgajo. :)

  Uros d prezident, nihce ti ne seze niti do penisa, kaj sele do kolen! :)))

 11. stardust je napisal,

  @tanja: sem mislil, da bos vladki spraskala oci.. :)
  @lucija: hm, glede na to, da je uros (srecno) porocen, bi bilo dejstvo, da mu nihce ne seze do penisa, precej zaskrbljujoce… :)

 12. Jure je napisal,

  malo offtopic, glede na celotno debato, ampak vseeno…
  @stardust: ob tvojem pisanju sem se res nasmejal, ampak upam, da te ne bo kdo enkrat izsledil in te tudi… khm… iztožil… :p

 13. stardust je napisal,

  @jure: nikakor. preberi navodila za varno zivljenje. link imas cisto spodaj. kdo pa pravi, da te osebe dejansko obstajajo? janezov novakov je malo morje, naprimer… go think again :)

 14. Tanja je napisal,

  @sturdust: Hehe, ne ne, dokler Vladka samo gleda Uroša, nisem ogrožena. :D Če bi pa še kaj drugega poskusila (ali katerakoli druga), bi se pa drugač pogovarjali oz. tipkali oz. gledali. (grrrr! roke stran!!) Lp, od bodoče prve dame :D :D :D

 15. stardust je napisal,

  @tanja: kako ze gre tisto: tudi ce sem na dieti, lahko se vedno gledam jedilnik… ;)

 16. Tanja je napisal,

  Točno tako, prahec! ;) Še dobro, da jaz nisem na dieti, hehe…

 17. stardust je napisal,

  @tanja: priporocam proteinsko dieto ;)

Razpizdi se tudi ti